Sportvasten

Voor wie?

Voor iedereen die zich beter wil voelen en die beter wil presteren.

Een aanpak die past bij jou is wat ik voorsta. Weinig energie, niet opgewassen tegen je taken, heb je het gevoel dat er meer inzit. Je moet het met jouw lijf doen. Samen zorgen we voor beter functioneren en presteren.

Sporten en vasten worden als 2 losse items heel vaak gebruikt door mensen die een beter gewicht willen bereiken. Als combi echter heeft het veel meer potentie dan de 2 losse onderdelen apart.

Bij Sportvasten wordt er namelijk door een specifieke combinatie van voeding, suppletie, vasten en sporten  in 10 dagen een zogenaamde “metabole switch” bereikt. Deze “metabole switch” is een duurzame verandering in de stofwisseling , waarbij het lichaam geprikkeld wordt om meer energie uit de vetverbranding te halen en minder uit de suikerverbranding. Het gevolg van deze switch is een afname van overtollig vetweefsel en er is minder behoefte aan suiker. Hierdoor wordt je blijvend fitter, vitaler en slanker.

Na deze sportvasten kuur van 10 dagen blijven deze resultaten behouden door een aantal richtlijnen (keep the switch) te volgen.

Sportvasten is een trainingsmethode, die zorgt voor een gezonder gewicht, een betere conditie en meer vitaliteit.

Om deze kuur te kunnen doen en blijvend resultaat te behouden, wordt er wel wat van je gevraagd. O.a.

-Een redelijke conditie om tijdens de kuur te kunnen trainen
-Sterke (mentale) motivatie
-De bereidheid om te blijven sporten na de kuur.

Wil je weten of jij geschikt bent om dit traject in te gaan, doe dan de geschiktheidstest. Ben je geschikt?

Ben  je  op dit moment nog niet geschikt, maar wel gemotiveerd om hier aan te werken dan kan ik je daar middels het programma prepare for the switch** zeker mee helpen.